Όλα τα Σχολεία της Αττικής με Τηλεκπαίδευση από αύριο Πέμπτη 11/2, πλην Ειδικής Αγωγής (10-2-21)


Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, από αύριο σταματά η διά ζώσης λειτουργία σε όλα τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής.

Επομένως τόσο η πρωτοβάθμια όσο και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση (νηπιαγωγεία, δημοτικά, ολοήμερα σχολεία, γυμνάσια και λύκεια γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης), καθώς και όλες τις λοιπές εκπαιδευτικές δομές, συνεχίζουν με Τηλεκπαίδευση.

Εξαίρεση αποτελούν οι μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, όλων των βαθμίδων, οι οποίες θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν διά ζώσης.

Η τηλεκπαίδευση θα διενεργείται πρωινές ώρες για γυμνάσια και λύκεια και μεσημβρινές ώρες για νηπιαγωγεία και δημοτικά, όπως ακριβώς γινόταν και κατά το καθολικό lockdown του Νοεμβρίου.

Παράλληλα, αύριο Πέμπτη και ώρες 10-12 το πρωί ξεκινά εκ νέου η προβολή επεισοδίων εκπαιδευτικής τηλεόρασης από την ΕΡΤ2, για τους μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τέλος αναστέλλεται η λειτουργία των Βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, ενώ τα ΑΕΙ συνεχίζουν να λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Ωρίωνας ΠΟΛΙΧΝΗ & ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ