Συγκρίνετε τα Μόριά σας στις Πανελλαδικές με τις Βάσεις και τις ΕΒΕ, στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ! (7-6-21)Αναρτήθηκαν και λειτουργούν στην Εφαρμογή των Βάσεων, στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, τέσσερα διαδραστικά «Παιγνίδια» με Βάσεις, Ελάχιστες Βάσεις & Μόρια», ένα για κάθε Επιστημονικό Πεδίο.

Επιλέγετε το «Παιγνίδι» του Επιστημονικού Πεδίου σας και μπορείτε να πειραματιστείτε, συγκρίνοντας τα μόρια που εκτιμάτε ότι θα πετύχετε στις Πανελλαδικές, με τις περσινές βάσεις και εκτίμηση των Ελάχιστων Βάσεων (ΕΒΕ), ανά τμήμα.

Τα «παιγνίδια» με τις βάσεις, τις ΕΒΕ και τα μόρια, απευθύνονται στους μαθητές που θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο και θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021 (κατηγορίας 90%) του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου.

Παράλληλα στους πίνακες των βάσεων μπορείτε επίσης να δείτε τις εκτιμήσεις των ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ καθώς και τους Συντελεστές ΕΒΕ, που εισάγονται από φέτος στη διαδικασία πρόσβασης.

Οι εκτιμήσεις των Ελάχιστων Βάσεων και στους Πίνακες και στα «Παιγνίδια», έχουν γίνει από το Τμήμα Μελετών της Keystone, λαμβάνοντας υπόψη τα βαθμολογικά δεδομένα των πανελλαδικών του 2020 και τους Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης που θα ισχύσουν φέτος.

Οι εκτιμήσεις των Ελάχιστων Βάσεων θα αντικατασταθούν με τις Ελάχιστες Βάσεις που θα ισχύσουν στις φετινές πανελλαδικές, με την ανακοίνωσή τους από το Υπουργείο Παιδείας, την ημέρα που θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Ωρίωνας ΠΟΛΙΧΝΗ & ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ